Proiectul Constiintei Globale

Proiectul Constiintei Globale este un proiect parapsihologic inceput in 1998 si incearca sa observe daca constiinta umana poate actiona asupra fenomenelor din realitatea fizica. Sistemul aste alcatuit din mai multe generatoare aleatoare de numere dispuse geografic astfel incat sa acopere o suprafata cat mai mare si cat mai multe zone locuite. Fiecare genereaza in mod aleatoriu numerele 0 sau 1 de 200 de ori pe secunda.

Proiectul Constiintei Globale

Atunci cand se produc evenimente majore la nivel global si oamenii sunt informati prin mass media deste ce se intampla apare un efect masurabil statistic. Sistemul nu mai genereaza numerele 0 si 1 in in mod aproximativ egal, ci apare o schimbare evidenta datorata gandurilor si emotiilor generate simultan intr-un anumit interval de timp de un numar foarte mare de oameni.

Si eu am simtit astfel de „valuri” de energie emotionala si mentala de mai multe ori in situatii in care GCP – The Global Consciousness Project a confirmat ca se produce ceva. Este un lucru pe care il simti si este cam greu de explicat in cuvinte.

Atunci cand evenimentul este cunoscut la nivel planetar se percepe o diverenta fata de momentele cand intuim informatii despre evenimente care ne afecteaza in plan local sau personal. Este „ceva” in plus. Pana acum am observat acest efect in urma unor situatii negative dar sper ca in viitor mass media sa prezinte si evenimente pozitive asa cum le prezinta pe cele negative si la care un numar mare de oameni sa reactioneze.

Sau poate ca oamenii reactioneaza mai puternic la atentate, accidente, razboaie si alte catastrofe decat la intreceri sportive sau la euforia de Anul Nou.

Pentru cei ce locuiesc in Romania exista un generator la Cluj Napoca si unul mai apropiat la Varna, Bulgaria. In alte zone densitatea generatoarelor este mai mare. Nu ne ramane decat sa speram ca vor aparea mai multe la noi si in alte tari vecine.

Nu pot decat sa va invit sa intrati pe site-ul Proiectul Constiintei Globale, sa vedeti unde sunt prezentate informatiile care va intereseaza si pe viitor, daca simtiti ca v-ati conectat la constiinta comuna a umanitatii care simte la fel in timpul unui anumit eveniment, sa intrati pe site pentru vedea daca exista o confirmare a ceea ce simtiti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s